Food Atelier Chef Club

Do centra Ostravy, přesněji do industriálního prostoru Kompresorovny dolu Hlubina, míří nový gastronomický podnik.

Jak už název vypovídá, jedná se o privátní podnik a jeho kapacita je omezena maximálně na 8 lidí. Má to prostý důvod. Podnik si zakládá na dvou pilířích, kterými jsou Chef Table a Škole vaření. Patronem podniku je známý kuchař David Valíček.

1) Chef Table – Zkušení nejen čeští, ale i zahraniční hostující kuchaři vám přichystají značkové signature menu dle předešlého výběru přímo před očima, připiji si s vámi sklenkou dobrého vína, nebo něčím tvrdším, popřeji dobrou chuť a vy můžete degustovat.

2) Škola vaření – Pokud vám degustovat nestačí, je pro vás připraveno něco zajímavějšího. Můžete se ke kuchaři přidat a naučit se, jak se takové menu nebo dané jídlo vaří. Jak už samotný název Food Atelier napovídá, nejedná se pouze o dobré jídlo, ale zejména o jeho vizuální projev. Proto je připraven speciální výdejní stůl, který mají značkové restaurace po celém světě ale i tuzemsku, kde budete jídlo designovat, fotit a účastnici si domu odnesou vzpomínku, ve formě fotografie svého výtvoru.

Rezervaci míst provedete jednoduše na webové stránce foodatelier.cz

Otevření se plánuje na pátek 3. listopadu. Více informací naleznete na FB události.

Související články


Komentáře

  1. Tano :

    Těch židlí tam vidím více než 8.

    Thumb up 2 Thumb down 0
  2. Jann :

    Tano: To bude asi tím, že ty židle a celý ten prostor Kompresorovny tak již vypadá 2 roky, od doby rekonstrukce a vybudování Provozu Hlubina. Doporučuji návštěvu při nějaké kulturní příležitosti, nebo poproste někoho od Marty Pilařové, ať Vám na chvilku odemkne.

    Thumb up 0 Thumb down 0
  3. marian :

    ale proč tam dali zrovna fotku jak někomu spadla pánev s jídlem na zem?

    Thumb up 9 Thumb down 6
  4. Martin [msstavby.cz] :

    marian: Nejelegantnější pád jídla, co byl kdy zachycen.

    Thumb up 0 Thumb down 9
  5. marian :

    Martin [msstavby.cz]: snobstvi a snaha se vlisat. sorry

    Thumb up 6 Thumb down 6
  6. Martin [msstavby.cz] :

    marian: Ne všechno je pro každého a každý má rád něco jiného.

    Thumb up 4 Thumb down 4
  7. thvari :

    marian: snobství vydělává jako nic jiného. pocit, že mám něco navíc, něco speciálního, že jsem jen jeden z mála, který má co má, je u mnoha lidí neuvěřitelně silný.

    Thumb up 5 Thumb down 5
  8. balde :

    já si tam rád zajdu, protože je třeba si dát i něco jiného než kebab na stodo

    Thumb up 3 Thumb down 1
  9. Nimrod :

    Jann: Nebo spíš využijte klasikcké komentované prohlídky…ale ideálně se přijďte v pátek podívat…

    Thumb up 1 Thumb down 0

Napsat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..


Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Server neodpovídá za jejich obsah a nenese právní důsledky spojené s jejich zveřejněním. Vyhrazujeme si právo odstraňovat nepřijatelné příspěvky.