Do centra Ostravy, přesněji do industriálního prostoru Kompresorovny dolu Hlubina, míří nový gastronomický podnik.
Jak už název vypovídá, jedná se o privátní podnik a jeho kapacita je omezena maximálně na 8 lidí. Má to prostý důvod. Podnik si zakládá na dvou pilířích, kterými jsou Chef Table a Škole vaření. Patronem podniku je známý kuchař David Valíček.
1) Chef Table – Zkušení nejen čeští, ale i zahraniční hostující kuchaři vám přichystají značkové signature menu dle předešlého výběru přímo před očima, připiji si s vámi sklenkou dobrého vína, nebo něčím tvrdším, popřeji dobrou chuť a vy můžete degustovat.
2) Škola vaření – Pokud vám degustovat nestačí, je pro vás připraveno něco zajímavějšího. Můžete se ke kuchaři přidat a naučit se, jak se takové menu nebo dané jídlo vaří. Jak už samotný název Food Atelier napovídá, nejedná se pouze o dobré jídlo, ale zejména o jeho vizuální projev. Proto je připraven speciální výdejní stůl, který mají značkové restaurace po celém světě ale i tuzemsku, kde budete jídlo designovat, fotit a účastnici si domu odnesou vzpomínku, ve formě fotografie svého výtvoru.
Rezervaci míst provedete jednoduše na webové stránce foodatelier.cz
Otevření se plánuje na pátek 3. listopadu. Více informací naleznete na FB události.
Tano :
Těch židlí tam vidím více než 8.
30.10.2017 09:20Jann :
Tano: To bude asi tím, že ty židle a celý ten prostor Kompresorovny tak již vypadá 2 roky, od doby rekonstrukce a vybudování Provozu Hlubina. Doporučuji návštěvu při nějaké kulturní příležitosti, nebo poproste někoho od Marty Pilařové, ať Vám na chvilku odemkne.
30.10.2017 11:08marian :
ale proč tam dali zrovna fotku jak někomu spadla pánev s jídlem na zem?
30.10.2017 11:31Martin [msstavby.cz] :
marian: Nejelegantnější pád jídla, co byl kdy zachycen.
30.10.2017 19:05marian :
Martin [msstavby.cz]: snobstvi a snaha se vlisat. sorry
30.10.2017 20:07Martin [msstavby.cz] :
marian: Ne všechno je pro každého a každý má rád něco jiného.
30.10.2017 20:18thvari :
marian: snobství vydělává jako nic jiného. pocit, že mám něco navíc, něco speciálního, že jsem jen jeden z mála, který má co má, je u mnoha lidí neuvěřitelně silný.
30.10.2017 21:58balde :
já si tam rád zajdu, protože je třeba si dát i něco jiného než kebab na stodo
31.10.2017 04:40Nimrod :
Jann: Nebo spíš využijte klasikcké komentované prohlídky…ale ideálně se přijďte v pátek podívat…
31.10.2017 08:12