Rekonstrukce sportovního centra Ostrava-Dubina

Sportovní centrum Dubina projde kompletní rekonstrukcí. Zachována zůstane prakticky jen nosná ocelová konstrukce. Městský obvod Ostrava-Jih vypsal veřejnou zakázku na dodavatele stavebních prací.

Předmětem plnění je uzavření smlouvy o dílo na realizaci a odborné vedení stavby „Rekonstrukce sportovního centra Ostrava-Dubina” dle projektové dokumentace pro provádění stavby zpracované Ing. Jiřím Lampou.

Červeně jsou ve výkresové dokumentaci označeny nové konstrukce. 1NP a 2NP

Pohledy nového stavu

Stávající stav haly

zdroj: zakazky.ovajih.cz

Související články


Komentáře

  1. balde :

    evidentně kvalitně provedená stavba, když to bylo otevřeno v roce 2006

    Thumb up 24 Thumb down 0
  2. Crazym :

    balde: Taky jsem si říkal, že to není nijak staré ale nepamatoval jsem si kdy se to zprovoznilo.Jestli to nemá ani dvacet let a zbyde z toho jen nosná konstrukce, tak nechápu.

    Thumb up 17 Thumb down 0
  3. aldik :

    Neví někdo jak to vypadá s tím Moebelixem co se před časem plánoval ve Vítkovicích u Hornbachu? Pokud mělo jít o přesun prodejny, tak tady by bylo skvělé místo pro parkovací dům. I přes to, že občané rádi parkují zdarma a před domem, ale tomu zabrání žluté čáry a značky zákazu stání :-D

    Thumb up 0 Thumb down 4
  4. adamous :

    aldik: Ten pozemek u Hornbachu uz nejakou dobu patri majiteli Moebelixu, zaroven tam uz asi 1-2 roky visi plachta s reklamou na Moebelix, ale tot zatim tak vse.

    Thumb up 2 Thumb down 1
  5. tomas :

    Pod halu byla použita nesprávna struska, která se jim zvedá. Proto nutná oprava.

    Thumb up 4 Thumb down 0
  6. Rostislav Kubín :

    A parkovací místa pro 75 aut na téměř dva roky řeší kdo? Nikdo? Nikoho to na úřadu nezajímá? Ať si to blbečci z Dubiny vyřeší sami, co?
    My jim tam zase za nějaký čas postavíme další halu pro město, obchod, chodník s lavičkami místo zrušené tramvajové točny nebo prostě něco, aby se jim ještě zmenšil prostor pro život a lépe se jim tam žilo. Opravdu smutné.

    Thumb up 0 Thumb down 6
  7. Martin :

    Rostislav Kubín: Kde jste přišel na dva roky? Na ul. Horní nebo u Albertu na konečné se nedá parkovat? Nebo by to bylo příliš mnoho kroků navíc? Tak si raději pobrečím na internetu a budu nadávat na všechny okolo, jak je svět nespravedlivý vůči řidičům automobilů…

    Thumb up 5 Thumb down 0

Napsat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..


Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Server neodpovídá za jejich obsah a nenese právní důsledky spojené s jejich zveřejněním. Vyhrazujeme si právo odstraňovat nepřijatelné příspěvky.